latinica  ћирилица
04/08/2021 |  17:50 ⇒ 21:56 | Autor: RTRS

Višković: Samo jedinstveni možemo da se sačuvamo (VIDEO)

Moramo svi ozbiljno da pristupimo obavljanju naših zadataka i da sačuvamo postignuto jedinstvo koje smo i kroz zaključke Narodne skupštine u Republici Srpskoj postigli, izjavio je premijer Srpske Radovan Višković nakon sastanka rukovodstva Srpske i Srbije u Beogradu.
Radovan Višković - Foto: RTRS
Radovan ViškovićFoto: RTRS

Sastanak je, navodi Višković, imao ton da su "svi, bez obzira na to da li su u vlasti ili opozicija, bili na istom zadatku, a to je da samo jedinstveni možemo da se sačuvamo u ovim vremenima koja dolaze".

- Znamo da će oni koji su sve to i projektovali pokušati da to jedinstvo u nekom periodu oslabe ili da nađu nekoga među političarima u Srpskoj koji bi, na neki način, "iskočili" iz tog jedinstva - istakao je Višković.

Višković je poručio da se nada da su svi dovoljno svjesni težine zadatka.

- Danas su ovdje više nego jasno poslate poruke da će, ko god bude krenuo ilu se usudio da krene takvim putem, biti više nego osuđen od strane građana u Srbiji i Srpskoj. Nadam se da niko sebi neće dozvoliti taj luksuz da u nekom periodu izda jedinstvo koje smo teškom mukom uspjeli da pridobijemo - naglasio je Višković.