latinica  ћирилица
04/08/2021 |  19:17 ⇒ 19:21 | Autor: RTS

Stojanovićeva i Đoković se oglasili povodom nastupa na OI

Srpski teniseri Nina Stojanović i Novak Đoković oglasili su se povodom eliminacije sa Olimpijskih igara.

Stojanovićeva je zajedno sa Đokovićem izborila borbu za treće mjesto u miks dublu, na kojoj srpski par ipak nije nastupao.

Nina Stojanović je na društvenoj mreži Instagram podijelila zanimljive fotografije na kojima je sa Novakom Đokovićem nekada i sada.

- Samo ja znam osjećaj sa kojim sam se susrela onda kada sam saznala da neću imati šansu da igram najbitniji meč u mojoj karijeri u borbi za medalju na Olimpijskim igrama. Takođe, prepoznajem koliko me je ovaj doživljaj ispunio najdubljim mogućim emocijama i koliko mi je sreće donio. Želim da izrazim da sam zahvalna za vrijeme provedeno tamo, zajedno sa najboljim sportistima na svijetu. Bila je čast i privilegija igrati sa najboljim u istoriji našeg sporta, za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koju ste mi pružili tokom ovog perioda - napisala je srpska teniserka.

O tome kakav je osjećaj bilo igrati za reprezentaciju Srbije, na društvenim mrežama pisao je i Novak Đoković.

- Bila je prava privilegija predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama. Hvala Tokiju i svima koji su pomogli da se okupimo i napravimo magiju od sporta. U svom srcu znam da sam dao sve što sam imao da bih se borio za medalju i radujem se što ću se vratiti još jači - napisao je Đoković.

Najbolji svjetski teniser poželio je sreću kolegama iz reprezentacije.

- Bilo je ovo nevjerovatno iskustvo, koje nikada neću zaboraviti. Srećno svim srpskim sportistima koji se bore za medalju - zaključio je Novak.

Nina Stojanović i Novak Đoković poraženi su u polufinalu miks dubla na Olimpijskim igrama, nakon čega nisu nastupali u borbi za bronzanu medalju, zbog fizičke i mentalne iscrpljenosti najboljeg tenisera svijeta.