latinica  ћирилица
05/08/2021 |  21:08 ⇒ 22:07 | Autor: RTRS

Dodik: Osiguraćemo najbolji status i stabilnost za Srpsku (FOTO)

Prvom mjesnom izbornom konferencijom u gradskoj organizaciji SNSD-a Banjaluka, koja se večeras održava u Krupi na Vrbasu, počela je dodatna konsolidacija SNSD-a u Banjaluci, izjavio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.
SNSD - Foto: RTRS
SNSDFoto: RTRS

SNSD nije odustao i neće odustati od Banjaluke u smislu jačanja njenih kapaciteta, poručio je Dodik, dodavši da "to činimo sa republičkog nivoa, a činićemo i kroz lokalnu skupštinu".

- Na narednim lokalnim izborima doći će do veoma snažne rehabilitacije SNSD-a na poziciji gradonačelnika Banjaluke. To je veoma važno jer gradonačelnik Banjaluke treba korenspondirati sa svim drugim nivoima vlasti. Naše politike su bile najodgovornije za Republiku Srpsku, Banjaluku i ovaj narod i naša politika će kao takva ostati snažna i sprovodiće se u čitavoj Srpskoj - istakao je Dodik.

Prva mjesna izborna konferencija u gradskoj organizaciji SNSD-a Banjaluka

Dodik je dodao da politike SNSD-a imaju veliki uticaj i na politike koje se ostvaruju na nivou BiH, te na politike koje se vode na regionalnom i globalnom nivou.

- Mi imamo velike međunarodne prijatelje u Rusiji i Kini koje su to pokazale u Savjetu bezbjednosti štiteći međunarodno pravo i pravo same Republike Srpske - rekao je Dodik na prvoj mjesnoj izbornoj konferenciji u gradskoj organizaciji SNSD-a Banjaluka.

Dodik je dodao da su predstavici Kine u Savjetu bezbjednosti ukazali da se treba čuti i ono što govori Srpska.

- SNSD nastavlja sa tim politikama i osiguraće najbolji status i stabilnost za Republiku Srpsku - poručio je Dodik.