latinica  ћирилица
05/08/2021 |  21:39 ⇒ 22:06 | Autor: RTRS

Cvijanović: SNSD gradi Republiku Srpsku

SNSD gradi Republiku Srpsku i zato pozivam sve na okupljanje oko SNSD-a, izjavila je potpredsjednica ove stranke Željka Cvijanović.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

- Banjaluka je važna za SNSD, ali i SNSD za Banjaluku, što smo i pokazali u protekle dvije decenije radeći i gradeći sve ono što je neophodno ovom gradu. To će biti politika stranke i za buduće vrijeme - istakla je Cvijanović na prvoj mjesnoj izbornoj konferenciji u gradskoj organizaciji SNSD-a Banjaluka.

Cvijanović je poručila "da početak ovog procesa možda iznjedri i nešto novo, a to je zanavljanje partije po čemu je SNSD prepoznatljiv i o tome svjedoči Organizacija mladih SNSD-a".

- Sigurna sam da će žene kroz ovaj dodatni aktivizam i unutarstranački izborni proces pokazati što mogu i što smo uvijek mogle u okviru SNSD-a - naglasila je Cvijanović.

Prema njenim riječima, prva mjesna izborna konferencija u Krupi na Vrbasu je važan izborni proces u SNSD-u jer znači zanavljanje partije i novo dodatno okupljanje.

- Ovaj proces počinje u Mjesnom odboru SNSD-a Krupa na Vrbasu i biće nastavljen širom Banjaluke. Očekujem da sve ono što smo zacrtali kao svoje politike bude ostvareno na lokalnom i republičkom nivou - izjavila je Cvijanović.