latinica  ћирилица
06/08/2021 |  11:50 ⇒ 12:16 | Autor: RTRS

Nektar OK fest sprema zanimljivu filmsku zonu (VIDEO)

Ljubitelji filma uživaće i ove godine na Tjentištu u filmskim projekcijama koje su na programu u okviru OK sinema zone.
OK sinema zona (www.okfest.net) -
OK sinema zona (www.okfest.net)

Uz odličan muzički program, promocije knjiga, te adrenalinski doživaljaj nacionalnog parka Sutjeska, program OK sinema zone upotpunjuje sadržaj festivala, te ljubiteljima sedme umjetnosti pruža jedinstven doživljaj filmskih projekcija na otvorenom, pod zvjezdanim nebom na Tjentištu.

Na programu su dvije filmske projekcije koje će 14. i 15. avgusta biti prikazane na velikom filmskom platnu od 21 čas u OK sinema, ispred hotela Mladost.

Film "Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu", režisera Mladena Matičevića je dokumentarac sa elementima igranog filma o Vladi Divljanu, muzičaru, tekstopiscu i frontmenu benda Idoli.

Film režisera Andreja Korovljeva "Tusta" je dokumentarni film o najvećem frontmenu ex-Јu pank-rok scene, čovjeku koji je prerastao muziku i postao simbol slobodnog mišljenja i zdravog razuma Branku Črncu Tusti, frontmenu benda KUD Idijoti.

Uz sadržajan program i raznolikost spojeva u vidu, muzike, filma, promocija knjiga, raftinga i planinarenja, Tjentište će od 13. do 15. avgusta zasigurno biti epicentar najbolje zabave u regionu, ističu organizatori.