latinica  ћирилица
06/08/2021 |  14:13 | Autor: RTRS

Milinković: Očekujem dobru reakciju na krizu rezultata

Trener fudbalera Borca, Zoran Milinković, koji je na klupu "crveno plavih" sjeo prije desetak dana, zavovoljan je kako su igrači radili u ovom periodu. Milinković ističe da banjalučane u Posušju očekuje težak meča, ali vjeruje i da aktuelni šampioni BiH mogu do povoljnog rezultata. Smatra da je rival, ekipa Posušja, kvalitetan tim i da trenutno stanje na tabeli ne odlsikava realno stanje.
Bojan Pavlović i Zoran Milinković - Foto: RTRS
Bojan Pavlović i Zoran MilinkovićFoto: RTRS

-Riječ je o dobroj i organizivanoj ekipi. Moj utisak je da su, posebno u meču sa Sarajevom, mogli da dobiju i više od tog poraza. Moramo da obratimo pažnju na sve njihove vrine koje imaju. Ipak, naša obaveza je kao šampiona da u svaku utakmicu, pa tako i ovu ulazimo sa željom za dobijemo, da osvojimo tri boda - rekao je trener banjalučana, Zoran Milinković.

"Crveno plavi" će u ovoj utakmici biti bez povrijeđenih Kujundžića i Kulašina. I pored toga, "crveno -plavi "su uvjereni da su kvalitetnija ekipa i da mogu do bodova.

-Protivnik u ovu utakmicu ulazi iz loše serije. Isto tako ni mi nemožemo biit potpuno zadovoljni sa do sada osvojenim brojem bodova. Naravno da idemo dolje da odigramo jednu mušku utakmicu, hrabro i da pokušamo da uzmemo tri boda - istakao je golman Borca, Bojan Pavlović.

Utakmica Posušje - Borac na programu je u nedjelju, od 16 časova i 55 minuta.