latinica  ћирилица
06/08/2021 |  14:40 ⇒ 07/08/2021 | 07:53 | Autor: SRNA

Cvijanović: Postignuto jedinstvo, besmislena galama (VIDEO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović smatra da je besmislena priča i galama koju su lideri opozicije napravili u vezi sa izjavom srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika o sastanku sa Kristijanom Šmitom.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

Ona smatra da je ta tema bespotrebno reprodukovana na taj način.

- Niti je ko rekao "idem i vodim sve", ili "idemo mi svi", nego je rečeno hipotetički da postoji takva mogućnost ili varijanta i evo, ako hoćete da pričate, najbolje da pričamo zajedno - rekla je Cvijanović.

Ona je dodala da ne razumije potrebu da se od toga pravi bilo kakva medijska ili neka druga priča.

- Niti imam namjeru da dolivam ulje na vatru, niti da ih posebno komentarišem, samo ne razumijem potrebu da se neko tom temom bavi na taj način. Praviti priču i galamu oko toga je besmisleno - rekla je Cvijanović.

Ona je izrazila zadovoljstvo činjenicom da je na sastancima, na kojima je prisustvovala, a koji su podrazumijevali prisustvo i vlasti i opozicije, postignuto jedinstvo i zajednički stav.

- Ne moram to čak nazvati ni političkim jedinstvom, ali jeste politička zrelost koja je dovela ljude iz različitih političkih partija za jedan sto i koji su definisali neke zajedničke prioritete - rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da nema namjeru nikakvim medijskim nastupom da kvari nešto što smatra da je u interesu građana Srpske, a to je upravo ta politička zrelost i zajednički stav.