latinica  ћирилица
15/08/2021 |  10:53 ⇒ 28/11/2023 | 13:11 | Autor: RTRS

Podkast Radio Sport Box od 17. avgusta na Јutjub kanalu i portalu RTRS-a (VIDEO)

Podkast Radio Sport Box je nova emisija u produkciji Radija Republike Srpske, urednika i voditelja Bojana Božića.
Bojan Božić - Foto: RTRS
Bojan BožićFoto: RTRS

- Ovo je prvi podkast na Radio-televiziji Republike Srpske. U suštini, mislim da je podkast budućnost emitovanja i mi na Radiju Republike Srpske smo se odlučili na ovakav jedan poduhvat koji će, nadam se, biti zanimljiv. Ono što je bitno da će ovo biti jedna nova radijska emisija, u novom ruhu, koja će moći i da se gleda - naglasio je Božić.

Iako je iz samog naziva jasno da je sport centralna, on, ipak, neće biti i jedina tema. Božić ističe da će emisija biti zanimljiva i za same sportiste kao roditelje čija se djeca bave sportom, ali i za širu publiku.

- Nadam se da će biti zanimljiv onima koji ga budu gledali i slušali, a namijenjen je svim uzrastima, od 7 do 77 godina - dodao je.

Božić je najavio brojne i zanimljive goste, a prva među njima biće proslavljena košarkašica Slađana Golić.

- Slađana Golić je obilježila jednu sportsku epohu i odigrala je najviše utakmica za reprezentaciju Јugoslavije. Takvi ljudi imaju šta da kažu i da prenesu znanje mlađim generacijama - rekao je Božić.
 
Podkast Radio Sport Box će biti dostupan na Јutjub kanalu i portalu RTRS-a svakog drugog utorka u 18 časova, a prva emisija je planirana za 17. avgust.