latinica  ћирилица
19/08/2021 |  18:39 ⇒ 20:09 | Autor: RTRS

Budimo humani - pomozimo Nedeljku u borbi za život (VIDEO)

Nedeljko Tendžerić iz mjesta Donji Podgradci kod Gradiške, vodi tešku životnu bitku! Nedeljku je hitno potrebna transplantacija jetre u Italiji, za koju je neophodno prikupiti više od 240.000 maraka.
Fondacija "Solidarnost" - Foto: RTRS
Fondacija "Solidarnost"Foto: RTRS

Pomozimo pozivom na broj 1414.

U toku je humanitarna akcija prikupljanja sredstava za transplantaciju jetre Nedeljka Tendžerića, kojem je prošli mjesec dijagnostikovano teško oštećenje. Kako bi Nedeljko dobio životnu bitku, Fondacija solidarnosti Gradiška i njegove kolege, organizuju i humanitarni turnir, sutra naveče u Gradišci.

 

- Kada govorimo o Nedeljku, svi ljudi u Gradišci i u okolini, veoma dobro znaju Nedeljka. Znaju da je to jedan veoma dobar čovjek, čovjek vedrog duha, human, otac troje djece i mislim da je to dovoljan razlog da svi dođu sutra u sportsku dvoranu Arena Gradiška uključe se u akciju i tako svi zajedno dođemo do cilja i da sljedeće godine, organizujemo turnir na kojem će Nedeljko igrati sa nama - rekao je Boro Vujić jedan od organizatora humanitarnog turnira.

Foto: RTRS

Fudbalski turnir za Nedeljka, podržali su i poznati sportisti - među kojima su Marko Marin, bivši fudbaler Crvene zvezde i Čelsija i košarkaška legenda Partizana Novica Veličković.

Foto: RTRS

Ukoliko niste u mogućnosti, sutra naveče prisustvovati humanitarnom turniru u sportskoj areni Gradiška, pozivom na humanitarni broj 1414, donirajte jednu marku za Nedeljkovu operaciju.

Јer, jedini način da Nedeljko dobije životnu bitku - jeste operacija u Italiji. Test svih dobrih ljudi, ponovo je na ispitu - budimo humani i pomozimo Nedeljku Tendžeriću.