latinica  ћирилица
31/08/2021 |  12:55 ⇒ 14:06 | Autor: SRNA

Predsjednica Srpske đacima poželjela uspješnu školsku godinu

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je početak nove školske 2021/2022. godine učenicima i njihovim roditeljima, učiteljima i nastavnicima, kao i zaposlenima u školstvu, sa željom da ona bude uspješna.
Željka Cvijanović - Foto: SRNA
Željka CvijanovićFoto: SRNA

- Posebne čestitke upućujem najmlađim školarcima, prvačićima, koji prvi put sjedaju u đačke klupe, uz želju da im škola bude mjesto radosti, druženja i oaza znanja i vještina - navela je Cvijanović u čestitki.

Cvijanović je naglasila da početak nastavnog procesa ove školske godine predstavlja veliki događaj, s obzirom na to da se poslije novog načina rada i učenja koje je nametnula epidemija virusa korona, učenici vraćaju u školske klupe i redovnoj nastavi.

- Uvjerena sam da će se, uz poštovanje mjera i preporuka struke, izvođenje nastave u učionicama nesmetano odvijati, te da će nova školska godina početi sa obnovljenom energijom i optimizmom, a završiti sa uspjehom i dobrim rezultatima - poručila je Cvijanović.

Ona je naglasila da je obrazovanje temelj svakog naprednog društva i jedno od njenih najvažnijih segmenata, saopšteno je iz Kabineta predsjednice Republike.

- U tom smislu pozdravljam svaku inicijativu koja ima za cilj unapređenje obrazovnog procesa, prilagođenu potrebama i interesovanjima učenika, ali i potrebama tržišta rada - navela je Cvijanović.

Predsjednica Republike poželjela je đacima da budu uspješni u sticanju novih znanja i spoznaja.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)