latinica  ћирилица
09/09/2021 |  11:49 ⇒ 11:51 | Autor: ATV

Umičević: Dodikova bezrezervna podrška sportskim klubovima

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik dao je bezrezrevnu podršku predsjedniku Rukometnog saveza Republike Srpske Marinku Umičeviću, koji je dosad uradio bezbroj dobrih stvari za rukomet u Srpskoj, i obećao da će u januaru iduće godine pomoći klubove Prve i Druge lige.
Dodik i Umičević - Foto: SRNA
Dodik i UmičevićFoto: SRNA

Nakon razgovora sa srpskim članom Predsjedništva BiH, Umičević je istakao da mu je izuzetno drago da će Milorad Dodik pomoći prvoligaške i drugoligaške klubove koji se nalaze u teškoj finansijskoj situaciji.

- Srpskog člana Predsjedništva BiH upoznao sam o stanju u rukometu. Istovremeno smo se dotakli politike i trenutnog stanja u Skupštini grada Banjaluka u kojoj sam četvrti put zaredom odbornik - izjavio je Umičević.

On je istakao da je srpski član Predsjedništva BiH itekako upoznat o svim aktivnostima Rukometnog saveza Republike Srpske, prenosi ATV.

- Vidio sam da ima sve informacije i to me posebno raduje i daje motiv za dalji rad. Drago mi je što je Milorad Dodik našao slobodnog vremena za razgovor, a još sam srećniji što je spreman da nam pomogne kao što je to činio i ranije. Poslije ovog ugodnog sastanka izašao sam više nego prezadovoljan, jer sada očekujem još bolje dane za rukomet i klubove, kao i sport Republike Srpske u cjelini - naglasio je Umičević.