latinica  ћирилица
10/09/2021 |  13:16 ⇒ 13:36 | Autor: RTRS

Ritam Evrope - Otvoreno glasanje za najbolju pjesmu (VIDEO)

Banjaluka, Šipovo, Mrkonjić Grad, Ribnik… cijela naša regija nema svog kandidata, ove djevojke treba da budu zajednički favoriti.
Ritam Evrope - Foto: Screenshot
Ritam EvropeFoto: Screenshot

Pošto iz ove regije za Ritam Evrope, Malu Evroviziju kako je zovu, imamo talentovanu Draženu i Unu iz Јezera podržimo ih svi svojim SMS glasom.

Opština Јezero je u martu 2021.godine potpisala sporazum sa Igorom Karadarevićem, direktorom najvećeg takmičenja za mlade telente "Ritam Evrope".

Održana je audicija u opštini Јezero na kojoj su izabrane prve predstavnice Dražena Nikolaš i Una Palalić. Djevojke su se sa stručnim timom vrijedno spremale kako vokalno, tako i koreografski.

Pored toga što predstavljaju svoju opštinu, ove djevojke su i predstavnice države Izrael, a pjesma sa kojom nastupaju nosi naziv "Set me free".

      View this post on Instagram

A post shared by Ritam Evrope (@ritamevrope)

Nakon tromjesečnih priprema Dražena i Una su snimile spot čija se promocija očekuje 25. septembra na RTRS-u.

Načlnica Snežana Ružičić, zajedno sa svojim predstavnicama, planira promociju spota i u susjednim opštinama koje nemaju svog predstavnika na ovom takmičenju.

Podršku djevojkama i opštini Јezero možete dati tako što ćete poslati SMS na broj 091510720, a tekst poruke je: Pjesma (razmak) 14. Cijena jedne poruke je 0,92 KM, a broj poruka koji možete da pošaljete je neograničen.