latinica  ћирилица
13/09/2021 |  20:05 ⇒ 20:48 | Autor: SRNA

Cvijanović: Banjaluka zaslužuje nastavak razvoja

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović pozvala je gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da radi zajedno sa skupštinskom većinom i konačno Banjaluci pruži ono što zaslužuje - nastavak razvoja.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

- Gradonačelnik Banjaluke ima obavezu koju su mu dali građani, a ta obaveza glasi:`obećao si to i izvrši to`. Do sada smo vidjeli da je samo obećao i nije ništa izvršio nego samo zabavlja narod - rekla je Cvijanović novinarima nakon što je prisustvovala unutarstranačkim izborima u Mjesnom odboru SNSD-a u banjalučkom naselju Česma.

Cvijanovićeva je navela da SNSD nastavlja unutarstranački izborni proces u Banjaluci s ciljem utvrđivanja novih mjesnih odbora kao osnovne baze za izbor novog gradskog odbora i priprema za naredne izbore.

- Analiziramo stanje i ono što čujemo od svih mjesnih zajednica je nezadovoljstvo zbog toga što se ništa ne dešava, nema razvoja, nema realizacije planova koji su najavljeni. Naša namjera je da u okviru skupštinske većine SNSD-a delegiramo sve ono što su nama građani delegirali na ovim okupljanjima - istakla je Cvijanovićeva.

Ona je napomenula da je škola u naselju Česma rezultat rada bivšeg predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i ranijeg gradonačelnika Banjaluke, ističući da onda kada se udruže mogu mnogo toga zajedno da urade u skladu sa onim što su bili zahtjevi građana u ovoj mjesnoj zajednici.

- SNSD se tako svih ovih godina ponašao u Banjaluci i širom Republike Srpske. Namjeravamo da nastavimo da se tako ponašamo - poručila je Cvijanović.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je novinarima da Gradski odbor večeras u Česmi nastavlja sa mjesnim izbornim konferencijama.

- Ovdje smo u Česmi i na poziv građana koji su nezadovoljni novom gradskom upravom na čelu sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem - naveo je Đajić.

On je rekao da su došli u ovo naselje da saslušaju zahtjeve i probleme građana i da naprave ovaj dio grada ljepšim za stanovnike, da rade na unapređenju i razvoju Banjaluke i Republike Srpske.

- Dolaskom Stanivukovića grad Banjaluka je kažnjen jer je stao razvoj. Mi ćemo prekinuti tiraniju ovog kraja i uraditi sve što je potrebno za građane - poručio je Đajić.