latinica  ћирилица
13/09/2021 |  21:19 ⇒ 21:50 | Autor: RTRS

Pilić za RTRS: I nakon poraza, Đoković je najbolji (VIDEO)

Porazom od Medvedeva rasrpšeni su snovi Đokovića da osvoji kalendarski Grend slem i postane najbolji teniser svih vremena.
Nikola Pilić - Foto: RTRS
Nikola PilićFoto: RTRS

Osim negativnog rezultata ovogodišnje finale US Opena pamtiće se i po iskrenim emocijama Novaka Đokovića nakon poraza od Medvedeva.

Malo ko je u svijetu sporta ostao ravnodušan nakon Đokovićeve emotivne reakcije poslije poraza od Medvedeva. Pokazao je ljudsku stranu, nije krio emocije da mu je poraz teško pao, ali i da je dirnut podrškom publike u Njujorku.

Proslavljeni trener, Nikola Pilić, za našu televiziju kaže da pritisak nije uticao na konačni ishod već da ovo jednostavno nije bio dan Novaka Đokovića.

Sinoć se očekivao istorijski trenutak da Đoković osvoji kalendarski slem i 21. Grend slem titulu. Za Nikolu Pilića, bez obzira na poraz u finalu US Opena, Đoković je najbolji svih vremena.

Na 21.Grend slem titulu Đoković će morati da sačeka. Umjesto titule u Njujorku, svojom jednostavnošću i iskrenošću, osvojio je srca publike i upravo bi to moglo da bude pokretačka snaga za nove poduhvate najboljeg svjetskog tenisera.