latinica  ћирилица
14/09/2021 |  14:21 ⇒ 15:52 | Autor: SRNA

Dodik: Talenat mlade Bilećanke otišao do svjetskih visina (VIDEO)

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik upriličio je danas u Banjaluci prijem za najbolju odbojkašicu svijeta, srpsku reprezentativku Tijanu Bošković, koja je porijeklom iz Bileće.
Tijana Bošković i Milorad Dodik - Foto: RTRS
Tijana Bošković i Milorad DodikFoto: RTRS

Prijemu su prisustvovali i predsjednica Republike Željka Cvijanović i ministar porodice, omladine i sporta Sonja Davidović.

Dodik je istakao da je talenat Tijane Bošković otišao do svjetskih visina, te da je ponosan na činjenicu da je Republika Srpska, kroz svoje sportske saveze, prepoznala taj talenat.

- Banjaluka je počastvovana činjenicom da je danas među nama Tijana Bošković. Sasvim je dovoljno reći njeno ime i svi znaju o kome se radi, pogotovo mi u Republici Srpskoj, koji tako predano pratimo i navijamo za nju u svim utakmicama, gdje nam je mnogo puta donijela radost - rekao je Dodik novinarima.

Dodik je istakao da je Tijana kroz najveća takmičenja pokazala nesumnjiv talenat, te da ju u budućnosti čeka još više uspjeha.

- Mi ćemo sve to da pratimo, da navijamo i podržavamo Tijanu - naglasio je Dodik.

Dodik je mladoj odbojkašici poručio da se uvijek sjeti Republike Srpske, koja ju mnogo voli, poštuje i podržava.

- Zahvalni smo za sve što nam je Tijana podarila. Znamo da ju čekaju teške obaveze u novoj sezoni, ali ne sumnjamo da ćemo i dalje imati priliku da uživamo u velikim mečevima - rekao je Dodik.

Boškovićeva je zahvalila na prijemu i upućenim riječima podrške, te naglasila da joj podrška svih ljudi iz Republike Srpske znači mnogo.

- Ta podrška mi daje dodatnu snagu i motiv da budem bolja. I u budućnosti ću se truditi da, gdje god da pođem, predstavljam svoj grad i Republiku Srpsku u najboljem svjetlu - rekla je Boškovićeva.