latinica  ћирилица
16/09/2021 |  19:36 ⇒ 22:15 | Autor: RTRS

U Drvaru održana promocija spota Etno ansambla "Uspomene" (FOTO/VIDEO)

U Radničkom domu u Drvaru večeras je održana promocija spota ruske pjesme "OЙ TЫ PORUŠKA, PARANЯ", koju je otpjevao Etno ansambl "Uspomene".
Održana promocija spota Etno ansambla "Uspomene" - Foto: RTRS
Održana promocija spota Etno ansambla "Uspomene"Foto: RTRS

Četiri mlade, prekrasne, talentovane djevojke iz Drvara, koje sjajno pjevaju, večeras su imale i promociju svog muzičkog spota.

Održana promocija spota Etno ansambla "Uspomene" (foto: RTRS)

Značaj, trud i zalaganje ovog mladog Etno ansambla prepoznala je i opština Drvar.

Održana promocija spota Etno ansambla "Uspomene" (foto: RTRS)

- Danas s ponosom predstavljaju ljepote svog mjesta kroz mladost, talenat i muziku - istakla je načelnica Drvara Dušica Runić.

Održana promocija spota Etno ansambla "Uspomene" (foto: RTRS)

Da se priče same pišu, a talenti isprepletu sasvim iznenada, dokaz je želja TV snimatelja i menadžera ovog projekta Vladimira Milakovića, da svijetu otkrije skriveni dragulj naše zemlje.

- Ideje su se rađale, prijateljstva sklapala, pjesma spajala ljude iz različitih oblasti umjetnosti, a onda je muzika učinila svoje. Danas nakon nekoliko mjeseci razmišljanja, traženja, snimanja - spot je pred nama, umiven najljepšim bojama, emocijama i bezuslovnim entuzijazmom - rekao je Milaković.

Milaković se zahvalio svima koji su učestvovali u projektu, a posebno Radio televiziji Republike Srpske koja je koproducent projekta. 

Radio televizija Republike Srpske trudi se da svojim aktivnostima "pokrije" sve one prostore na kojima smo gledani, odnosno nastojimo da posjetimo one sredine koje nisu zvanično u sastavu Srpske, a iz njih se jako malo ili gotovo nikako ne izvještava, niti se prate i promovišu događanja.

Promocija spota Etno grupe "Uspomene" (Foto: RTRS)

Želimo da i te sredine dobiju svoje mjesto u medijskom eteru.

Održana promocija spota Etno ansambla "Uspomene"  (Foto: RTRS)

Promocija spota Etno grupe "Uspomene" (Foto: RTRS)

U Drvaru održana promocija spota Etno ansambla "Uspomene"  (Foto: RTRS)