latinica  ћирилица
17/09/2021 |  11:29 ⇒ 11:30 | Autor: Agencije

Petrović: Zvezda bolja, Dragović perfektan, Dioni pojačanje

Prezadovoljan sam kako je moja Zvezda igrala protiv Brage. Vidim zadovoljstvo kod svih zvezdaša, izjavio je legendarni kapiten Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon, poslije pobjede crveno-bijelih protiv portugalskog tima (2:1) na startu grupne faze Lige Evrope.

- I kada je prije 15 godina prolazila Bragu u Evropi Zvezda je tada bila u podređenom položaju. Sada je bila bolja, a dva igrača su mi posebno privukla pažnju - Dragović i Dioni - rekao je Petrović Tanjugu.

- Dragović je odigrao perfektnu utakmicu i pokazao zbog čega je doveden. On je igrač visoke klase. Njegovo iskustvo je od velikog značaja, a svojom igrom uliva sigurnost čitavoj ekipi u posljednjoj liniji. Takav igrač donosi prevagu i kvalitet više na terenu - smatra Petrović.

Takođe, Dioni je pokazao da će biti pojačanje, sinoć smo vidjeli njegovu izvanrednu igru i dokazao je da nije slučajno toliko dugo igrao na visokom nivou u francuskoj ligi.

- Crvena zvezda je "teška", odmah se očekuju rezultati i nestrpljenje je veliko. Francuz napreduje iz utakmice u utakmicu, dobro se kreće i radi veliki posao za ekipu. Golovi će doći vremenom, samo treba "istrpjeti" fudbalera. Mislim da je klub odradio odličan posao tokom prelaznog roka i da sada imamo najbolji tim u posljednjih ko zna koliko godina. Prepoznala je to i publika i zato je sinoć dala fenomenalnu podršku. Ponosan sam što sam dio Crvene zvezde - istakao je Petrović.