latinica  ћирилица
20/09/2021 |  11:08 ⇒ 11:09 | Autor: RTRS

Sberbanka dobitnik nagrade Zlatni BAM

Na manifestaciji "Veče bankara" najuspješnijim bankarskim kolektivima u BiH uručena su tradicionalna bankarska priznanja "Zlatni BAM", koja već 19. godinu, na osnovu godišnjih izvještaja nezavisnih revizora, dodjeljuje finansijsko-poslovni magazin "Banke i Biznis u BiH".
Nagrada Sberbanci (Foto: Sberbanka) -
Nagrada Sberbanci (Foto: Sberbanka)

Sberbank a.d. Banjaluka dobitnik je nagrade Zlatni BAM za 2021. godinu, u kategoriji "Poseban doprinos inovacijama u poslovanju sa pravnim licima".

Sberbanka prati savremene trendove u bankarstvu, sa prioritetom praćenja tehnološkog razvoja i kontinuiranim radom na modernizaciji i unapređenju poslovanja.

Putem digitalizovanih kanala u našim Samouslužnim zonama, klijentima želimo omogućiti lakše i jednostavnije korišćenje naših usluga u svakom trenutku, na svakom mjestu, i bez dodatnih troškova 24 časa dnevno.

Samouslužne zone su postavljene u poslovnicama Banke ili na izdvojenim lokacijama u kojima se pored bankomata nalaze i uređaji za polog gotovine za pravna lica i Digitalni šalter.

Na uređajima za polog gotovine za pravna lica, klijenti mogu na brz i pozdan način položiti gotovinu u domaćoj valuti, uz omogućen prihvat papirnog novca i kovanica.

Digitalni šalter omogućava klijentima automatizovano izdavanje standardizovanih potvrda i izvoda, plaćanje računa, i obavljanje gotovinskih transakcija.

- Veoma smo sretni i ponosni što je i ovaj aspekt našeg poslovanja prepoznat od strane renomiranog magazina i što smo dobitnici ove nagrade.Ovakve nagrade mogu samo biti dodatna motivacija da i dalje radimo na unapređenju digitalnih usluga, kako bi klijentima olakšali svakodnevicu i pripremili se za izazove koji nas čekaju u budućnosti - izjavio je Gordan Đukić, direktor prodaje i mreže filijala Sberbank a.d. Banjaluka.