latinica  ћирилица
20/09/2021 |  11:48 ⇒ 11:49 | Autor: SRNA

Milinković: Govedarica kao nokautirani bokser koji dijeli lekcije uprazno

Načelnik opštine Gacko Ognjen Milinković izjavio je Srni da je javnost ovih dana uspjela da sazna da se Vukota Govedarica i dalje bavi izučavanjem lika i djela predsjednice Republike Srpske.
Ognjen Milinković (Foto: gacko-rs.info) -
Ognjen Milinković (Foto: gacko-rs.info)

- Cilj gospodina Govedarice vjerovatno jeste da se na mala vrata nekako uvuče u visoku politiku, iz koje je neslavno izašao nakon izbora 2018. godine, proglašavajući sebe predsjednikom Republike, pri tom se ne obazirući na rezultate izbora i težak poraz koji je doživio - naglasio je Milinković.

On je ocijenio da se njegovo ponašanje može tumačiti kao još jedan dokaz nespremnosti da prihvati poraz na predsjedničkim izborima 2018. godine, kao i nespremnosti da prihvati realnost da danas, čak ni u okvirima raštimane opozicije, nije neko ko o bilo čemu odlučuje.

- Utoliko nas najnoviji izleti gospodina Govedarice podsjećaju na postupke nokautiranog boksera koji, ne shvatajući da je meč u kojem je učestvovao završen, ustaje sa poda, nastavlja da kruži po ringu i bjesomučno dijeli udarce uprazno, dok mu se publika već odavno razišla - ocijenio je Milinković povodom jučerašnje izjave Vukote Govedarice o predsjednici Srpske.