latinica  ћирилица
20/09/2021 |  14:35 ⇒ 14:37 | Autor: B92

Terzić: Nisam zadovoljan bodom, vidjela se razlika u klasi

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije bio zadovoljan neriješenim ishodom 165. "vječitog" derbija protiv Partizana.
Zvezdan Terzić         (Foto:StarSport) -
Zvezdan Terzić (Foto:StarSport)

Kako je istakao dan poslije meča u Humskoj, Zvezda je do primljenog gola izgledala "moćno i ubjedljivo".

- Crvena zvezda je bolji i kvalitetniji tim i nisam zadovoljan neriješenim rezultatom. Zadovoljan sam kako smo odigrali derbi do primljenog gola, Crvena zvezda je djelovala moćno i ubjedljivo. Vidjela se razlika u klasi. Primili smo gol iz jedinog udarca u okvir gola, iz potpuno bezopasne akcije, i to je u velikoj mjeri šokiralo naše igrače. Poslije toga igrali smo dosta smušeno i haotično, a to ne smije da nam se događa. Osjetio se i umor kod većine naših igrača jer nas je utakmica sa Bragom iscjedila kao limun - izjavio je Terzić u izjavi za Telegraf.

Posebno je pohvalio Zvezdine "bonuse", Strahinju Erakovića kao startera i Marka Lazetića i Petra Stanića koji su ušli u igru u drugom poluvremenu.

- Ono što me posebno raduje je izvanredna igra naših klinaca – Erakovića, Lazetića i Stanića. Pokazali su ogroman potencijal i karakter koji je neophodan da bi igrali u velikom klubu. Uvjeren sam da će u narednim utakmicama pokazati da su bogatstvo Crvene zvezde. Derbi je bio na visokom nivou, mnogo kvalitetniji nego većina prethodnih, oba tima su željela da igraju, mislim da su navijači zadovoljni - poručio je Terzić.

Na kraju je uputio čestitke igračima i treneru Dejanu Stankoviću.

- Čestitam Dekiju i igračima na hrabroj igri, nije lako vratiti se rezultatski u ovako važnim utakmicama. Imamo izvanredan tim, do kraja sezone nam predstoje još dva derbija i mnogo malih utakmica. Osjećam da naši navijači osjećaju moć ovog tima i da će u što većem broju dolaziti da podrže naše momke u pohodu na petu uzastopnu titulu - zaključio je Terzić.