latinica  ћирилица
21/09/2021 |  16:29 | Autor: SRNA

Višković sutra u Beogradu

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković boraviće sutra u Beogradu gdje će imati niz sastanaka, te prisustvovati konferenciji "Investicioni potencijali Republike Srpske" i otvaranji manifestacije "Dani Srpske u Srbiji".
Radovan Višković - Foto: SRNA
Radovan ViškovićFoto: SRNA

Višković će na početuku posjete razgovarati sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem i predsjednikom gradske Skupštine Nikolom Nikodijevićem.

Sastanak će biti održan u 10.00 časova u prostorijama Skupštine grada Beograda, a izjave za novinare planirane su u 10.45 časova, najavljeno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

U 11.45 časova Višković će u Privrednoj komori Srbije prisustvovati konferenciji "Investicioni potencijali Republike Srpske", a izjave za novinare predviđene su na početku skupa.

Planirano je i da Višković u 13.30 časova u Privrednoj komori Srbije razgovara sa rukovodstvom Naftne industrije Srbije za BiH.

U 20.00 časova Višković će u Narodnom pozorištu prisustvovati svečanom otvaranju manifestacije "Dani Srpske u Srbiji".

Tradicionalna manifestacija "Dani Srpske u Srbiji", koju organizuje Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji deveti put, trajaće od sutra do
29. septembra.