latinica  ћирилица
22/09/2021 |  11:09 ⇒ 11:09 | Autor: B92

Film "Tjelohranitelj" dobija rimejk

Filmski studio Vorner bros objavio je da radi rimejk kultnog filma "Tjelohranitelj" s Vitni Hjuston i Kevinom Kostnerom.
Film "Tjelohranitelj" (Foto: IMDb/Screenshot) -
Film "Tjelohranitelj" (Foto: IMDb/Screenshot)

Za pisanje nove verzije zadužen je dramski pisac Metju Lopez, dok Lorens Kazdan, koji je napisao i režirao originalni film, te Dan Lin i Džonatan Eirič režiraju novi film.

Titula izvršnog producenta pripala je Niku Renoldsu, a iako se o potencijalnim glumcima već duže vrijeme razmišlja, njihova imena još nisu izašla u javnost.

Doduše, kruže glasine da bismo umjesto Vitni Hjuston i Kevina Kostnera na velikom platnu mogli da vidimo Krisa Hemsvorta i Tesu Tompson, ili pak Čeninga Tejtuma i Kardi Bi.

Na društvenim mrežama, prvenstveno na Tviteru, reakcije na rimejk "Tjelohranitelja" većinom su negativne.

- Imam puno toga da kažem u vezi sa rimejkom filma, no najbitnije je da želim da ostavite na miru originalni film - napisao je jedan od obožavalaca filma.

- Ovo niko nije tražio. Vitni Hjuston je nezamjenljiva - kritikovao je još jedan.

Uprkos pomiješanim utiscima i kritikama, osrednjim ocjenama i nominacijama za Zlatnu malinu, originalna romantična drama iz 1992. godine na svjetskim blagajnama bioskopa zaradila je više od 400 miliona dolara, a filmska muzika, zahvaljujući pjesmi "I Will Always Love You", postala je najprodavanija pjesma svih vremena.

Podsjetimo, biografski film o Vitni Hjuston trebalo bi da izađe 2022. godine, a pjevačicu će glumiti britanska glumica Naomi Aki.

Takođe, prošle godine Vitni Hjuston je primljena u Rokenrol kuću slavnih, a majka Sisi, kao menadžerka, i snaha Pat prihvatile su tu čast u ime pokojne zvijezde.