latinica  ћирилица
22/09/2021 |  15:36 ⇒ 15:38 | Autor: SRNA

Privredna komora Republike Srpske dobitnik Velike zlatne medalje

Privredna komora Republike Srpske dobitnik je Velike zlatne medalje Novosadskog sajma za izuzetno uspješan korporativni nastup na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji se održava u Novom Sadu.
Privredna komora RS - Foto: RTRS
Privredna komora RSFoto: RTRS

Nagradu je u ime Privedne komore primio Ljubomir Bartula, koji je u izjavi Srni istakao da je to prestižno priznanje svojevrsna nagrada ekipi Privredne komore Republike Srpske koja godinama naporno radi na pripremi i uspješnom nastupu na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, najvećoj agrarnoj smotri u Srbiji i regionu.

Privredna komora Republike Srpske zajednički nastupa sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu.

Na zajedničkom štandu, površine 100 metara kvadratnih, nastupa 13 firmi i kompanija, među kojima sedam organskih proizvođača iz Srpske.

Putem kataloga, na Sajmu se predstavlja više od 50 kompanija iz Srpske i BiH.

U Novom Sadu u toku je 88. Međunarodni poljoprivredni sajam, koji se održava uz strogo poštovanje epidemioloških mjera. Sajam se održava na otvorenom i zatvorenom prostoru Novosadskog sajma, njegovog organizatora. Završava se u petak, 24. septembra.

Osim iz Srbije, na Sajmu je prisutno i 17 izlagača iz Evrope, koji predstavljaju najnovije proizvode iz oblasti agrara i prehrambene industrije.