latinica  ћирилица
22/09/2021 |  16:09 ⇒ 16:11 | Autor: SRNA

Špirić: Drvarčani da budu jedinstveni

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić pozvao je danas Drvarčane na srpsko jedinstvo.
Nikola Špirić - Foto: dnevni avaz
Nikola ŠpirićFoto: dnevni avaz

- Moje Drvarčane pozivam po ko zna koji put na srpsko jedinstvo. Na srpsko jedinstvo poziva i Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik - rekao je Špirić Srni.

Špirić, koji se danas u Drvaru sastao sa načelnikom te opštine Dušicom Runić, naveo je da je razgovarano o projektima koji se u Drvaru realizuju uz pomoć Srbije.

- Razgovarao sam danas sa Runićevom o projektima koje u Drvaru sprovodi Vlada Republike Srpske, uz pomoć bratske Srbije - rekao je Špirić.

Špirić, koji je i potpredsjednik SNSD-a, danas je u Drvaru razgovarao i sa rukovodstvom Opštinskog odbora SNSD-a u kojem su u toku unutarstranački izbori, te naglasio da se mora poštovati volja građana.

- Oni koji nakon iskazane volje građana pokušavaju da prave "Srpske liste" prema nalogu Livna ili Duvna moraju da znaju da ćemo mi objasniti Drvarčanima ko je za srpsko jedinstvo, a ko za jedinstvo prema nalogu Duvna - poručio je Špirić.