latinica  ћирилица
23/09/2021 |  13:42 ⇒ 13:44 | Autor: RTS

Iliev: Suma će biti sankcionisan

Turbulencije u Partizanu poslije derbija, ali i poslije Instagram obraćanja javnosti fudbalera Sejdube Sume, na koje je oštro reagovao sportski direktor Ivica Iliev.

Naime, sinoć je vezni fudbaler crno-bijelih Sejduba Suma, nezadovoljan odnosom Aleksandra Stanojevića prema njemu, putem svog Instagram naloga poručio da nije istina ono što trener priča o njemu u javnosti.

Nije prošlo mnogo, a u odbranu trenera stao je sportski direktor Ivica Iliev.

- Iskreno sam razočaran Suminim ponašanjem. Kao neko ko ga je uvijek i srčano branio, imam pravo da ga prvi i kritikujem. Sve što je iznio je velika laž, jer sve što je radio, radio je na svoju ruku. O tome ko će da igra ili ne, odlučuje jedino i isključivo trener. Niko nema pravo to da komentariše. Dokle god sam ja sportski direktor, ovakve stvari se neće tolerisati i biće oštro sankcionisane. Nećemo dozvoliti da ovo poremeti fantastičnu atmosferu i rezultate koje klub pravi - rekao je Iliev u izjavi dostavljenoj medijima.

Partizan ove sezone bilježi dobre rezultate, plasirao se u grupnu fazu trećeg po snazi evropskog klupskog takmičenja (Liga Konferencija), dok je u domaćem prvenstvu prvi na tabeli sa dva boda više od Crvene zvezde.