latinica  ћирилица
24/09/2021 |  14:57 ⇒ 15:44 | Autor: RTRS

Miljanović: Vjerujem u pobjedu (VIDEO)

Јedan od najvećih derbija bh fudbala na programu je sutra u okviru 11. kola m:tel Premijer lige BiH. Borac i Sarajevo, a banjalučani očekuju trijumf i potvrdu pobjede u Mostaru.
Pres FK Borca - Foto: RTRS
Pres FK BorcaFoto: RTRS

- Očekuje nas jako težak meč, osvojili smo tri veoma važna boda u Mostaru i krenuli ka gornjem dijelu tabele. Ako damo maksimum kao u dosadašnjim mečevima možemo se nadati najboljem a to je pobjeda kojom bi napravili dobar korak ka samom vrhu. Sarajevo ima kvalitet biće oslabljeni neigranjem Šabanovića, kao i Bagarića. Međutim, Ahmetović se vratio, u sve boljoj je formi, tu je sad i Fanimo. Takođe imaju Bodula koji donosi ekstra kvalitet i među najboljim je igračima u ligi. Dobili su Željezničar, to im je donijelo sigurnost, ali i mi smo u naletu tako da se nadam najboljem - optimista je Nemanja Miljanović, trener Borca.

Šef stručnog štaba Borca sutra može računati na sve igrače, osim Đorđa Milojevića, koji je još rovit. Takođe, registrovan je i Strahinja Bošnjak, tako da će i on biti u konkurenciji za tim.

- Očekujem dobar i težak meč. Ostvarili smo važnu pobjedu na teškom terenu, kao i Sarajevo koje je slavilo u derbiju. U dobroj smo formi i vratili se u gornji dio tabele. Nakon loših rezultata na startu, digli smo se, vezali dobre rezultate i želimo da nastavimo u istom ritmu. Borac je šampion i u svaki meč ulazi sa željom da osvoji tri boda. Očekujem i veliku podršku naših navijača, ovo je naša kuća i u njoj želimo pobjedu - rekao je napadač Borca Panajotis Moraitis.

Utakmica Borac – Sarajevo igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 19.00 časova.