latinica  ћирилица
25/09/2021 |  16:43 ⇒ 20:17 | Autor: RTRS

Brojni projekti biće realizovani u Kozarskoj Dubici (VIDEO)

Brojni infrastrukturni projekti biće realizovani u narednom periodu na području Kozarske Dubice. Među najznačajnijim je izgradnja manumentalnog spomenika žrtvama ustaškog terora u Donjoj Gradini i rekonstrukcija regionalnog puta prema Gradišci.
Izborna konferencija OO SNSD Kozarska Dubica - Foto: RTRS
Izborna konferencija OO SNSD Kozarska DubicaFoto: RTRS

Ukazano povjerenje biće opravdano - poručila je u Kozarskoj Dubici Rankica Marelj, nova predsjednica Opštinskog odbora SNSD-a, koja je izabrana na današnjoj Izbornoj konferenciji na kojoj je učestvovao 201 delegat iz svih mjesnih odbora.

Kaže, i u prethodna tri mjeseca koliko se aktivno, kao povjerenik, bavila stranačkim pitanjima, nije bilo prepreka u savladavanju problema.

Dodaje da će Kozarska Dubica dobiti značajna sredstva koja će biti namjenski utrošena i projekte koji su važni za ovu opštinu, a konstatovala je i da je SNSD u Kozarskoj Dubici apsolutno stabilan i da tu stranku čine najbolji ljudi.

Već sljedeće sedmice počinje rekonstrukcija puta Vrbaška-Draksenić za šta će Vlada Srpske izdvojiti devet miliona maraka.

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da će se u Kozarskoj Dubici raditi na izgradnji vodovoda u Knežici, te podsjetio da se na području ove opštine nalazi i Spomen-područje Donja Gradina.

- Na osnovu dogovora vlada Republike Srpske i Srbije u Donjoj Gradini biće izgrađen monumentalni spomenik čija je vrijednost, vjerujem, blizu sto miliona KM, a Srpska je prihvatila da finansira 20 odsto tog iznosa - rekao je Dodik.

Dodik je poručio da u Kozarskoj Dubici očekuje značajne aktivnosti, da je konsolidacija partije u ovoj opštini zavšena, ali i da je izabran najbolji mogući predsjednik. Siguran je, kaže, u izbornu pobjedu SNSD-a iduće godine.