latinica  ћирилица
25/09/2021 |  21:30 | Autor: SRNA

Cvijanović: Očekujem usvajanje u Parlamentu svega što je Vlada koncipirala (VIDEO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović očekuje da će na predstojećoj sjednici Narodne skupštine Srpske biti usvojeno sve što je Vlada Srpske koncipirala i obezbijedila neka nova rješenja u skladu sa potrebama današnjice.
Željka Cvijanović za govornicom NSRS - Foto: RTRS
Željka Cvijanović za govornicom NSRSFoto: RTRS

- Vlada Republike Srpske predano radi svoj posao. U okviru Narodne skupštine Republike Srpske imamo stabilnu skupštinsku većinu ljudi koji su odgovorni i svjesni svih izazova pred nama - rekla je predsjednica Cvijanović.

Ona je istakla da su svi zakoni koje treba usvajati u Narodnoj skupštini Republike Srpske pripremljeni da bi kreirali neki bolji ambijent i da bi se mogli nositi sa određenim problemima.

Predsjednica Srpske je napomenula da je pandemija virusa korona donijela mnoge izazove, ali isto tako zahtijevala od institucija Republike Srpske različite zakonodavne intervencije.

- Kao predsjednica Republike Srpske morala sam u jednom momentu da zamjenjujem onaj redovni rad Narodne skupštine Srpske. Znam koliko je to velika odgovornost - navela je ona.

Narodna skupština Republike Srpske razmatraće u utorak, 28. septembra, prijedlog rebalansa budžeta Republike Srpske za ovu godinu, te više nacrta zakona iz oblasti ekonomije.