latinica  ћирилица
26/09/2021 |  16:35 ⇒ 17:00 | Autor: SRNA

Đurđević: Stanivuković po ko zna koji put pokazao da nije dorastao da vodi grad

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević izjavio je Srni da je video-snimak "škole jahanja" koji kruži internetom još jedan u nizu dokaza da gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nije dorastao da bude ni predsjednik kućnog savjeta, a ne gradonačelnik.
Aleksandar Đurđević (Foto:semberija.info) -
Aleksandar Đurđević (Foto:semberija.info)

Đurđević je istakao da je funkcija gradonačelnika veoma ozbiljna i odgovorna, a ne dječija igrarija i rijaliti šou kako je vidi i obavlja aktueleni gradonačelnik glavnog grada Republike Srpske.

- Što se tiče njegove uloge gradonačelnika, imao bih niz primjedbi s obzirom na šta liči glavni grad Republike Srpske od kada je on preuzeo ulogu gradonačelnika, ali kada je riječ o ulozi koju je dobio u ovom video-snimku mogu samo reći da je odlično odigrao i da je zaslužio Oskara - rekao je Đurđević.

On je ukazao da je ovaj video-snimak, kao i raniji snimci i fotografije sa godišnjeg odmora sa raznim starletama poniženje i regionalna sramota za Banjaluku i njene stanovnike.

U javnosti se pojavio video-snimak na kojem se vidi kako Olga Babić, zaposlena u Gradskoj upravi Banjaluka, jaše gradonačelnika Draška Stanivukovića, koji joj objašnjava kako da nauči da "jaše konja".