latinica  ћирилица
28/09/2021 |  13:44 ⇒ 13:44 | Autor: Agencije

Omladinci Zvezde u Irskoj, Zvijezda 09 čeka Trabzon

Mladi fudbaleri Crvene zvezde sutra u Irskoj, protiv Sent Patrika od 20.45, počinju novu sezonu u Ligi šampiona.
Fudbal (foto:agencije) -
Fudbal (foto:agencije)

Zvezda će u Irskoj igrati u najjačem sastavu, sa prvotimcima Markom Lazetićem i golmanom Stefanom Marinkovićem.

- Mi smo Zvezda, uvijek idemo na pobjedu i to je nešto što govorim i igračima pred svaki meč, bez obzira na to ko nam je rival. Želimo da se nadmećemo, da pokažemo naš stil igre i to da njegujemo napadački fudbal. Cilj je da se u Beograd vratimo sa pozitivnim rezultatom, ali i da fudbalski ostavimo dobar utisak - izjavio je trener Zvezdinih omladinaca Marko Neđić.

Ove sezone u omladinskoj Ligi šampiona učestvuje i ekipa Zvijezde 09 iz Bijeljine, juniorski šampion Bosne i Hercegovine, član Prve lige Republike Srpske.

Tim iz Etno sela Stanišići debituje u elitnom takmičenju, a rival je truski Trabzon.

Utakmica se igra sutra od 15 časova u Ugljeviku, a na klupi Zvijezde biće Zlatko Krmpotić, koji je prošle sezone osvojio titulu sa omladincima, ali je u međuvremenu preuzeo seniorski tim.

- Kada sam dolazio u ovaj klub prije godinu i po dana nisam uopšte mogao da sanjam da možemo doći na ovaj nivo. Generalno, mislim da još nismo u klubu svjesni kakav smo rezultat napravili i da ćemo tek kroz godinu ili dvije vidjeti šta smo zapravo uradili - izjavio je Krmoptić, nekadašnji saradnik Vladana Milojevića u omladinskom timu Crvene zvezde.