latinica  ћирилица
28/09/2021 |  13:46 ⇒ 14:08 | Autor: SRNA

Vođević-Đurđević: Gradovi i opštine u Srpskoj treba da se povezuju

Načelnik opštine Mrkonjić Grad Dragan Vođević razgovarao je danas sa predsjednikom Skupštine grada Bijeljina Aleksandrom Đurđevićem o međusobnoj saradnji u budućem periodu i tom prilikom je poručeno da gradovi i opštine u Republici Srpskoj treba da se povezuju.
Sastanak Vođevića i Đurđevića - Foto: RTRS
Sastanak Vođevića i ĐurđevićaFoto: RTRS

Vođević je rekao novinarima da su razmijenili iskustva i razgovarali kako funkcionišu gradska vlast, Skupština i gradonačelnik u Bijeljini.

- Samo iskrenim i direktnim razgovorima opština i gradova možemo doći do pravih rješenja i da se u narednom periodu može uspostaviti saradnja na poljima kao što su sport, kultura i turizam, te da se mogu razmijeniti privredna iskustva - naveo je Vođević.

Đurđević je zahvalio domaćinima u Mrkonjić Gradu na gostoprimstvu, istakavši da ima dosta prostora za poslovnu saradnju.

- Gradovi i opštine u Republici Srpskoj treba da se povezuju, jer svi pojedinačno imamo različita iskustva i poslovne ideje - istakao je Đurđević.

On je naglasio da mu je posebno zadovoljstvo što rukovodstvo opštine Mrkonjić Grad čine mladi i progresivni ljudi, što je još jedan razlog zašto se trebaju uvezivati i ostvariti saradnju.