latinica  ћирилица
08/10/2021 |  10:01 ⇒ 10:02 | Autor: TANЈUG

Kovačević: Daćemo sve od sebe da pobijedimo i Island

Rukometašica Srbije Јovana Kovačević očekuje da tim pobijedi i Island u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.
Rukometašice Srbije (Foto: rss.org.rs) -
Rukometašice Srbije (Foto: rss.org.rs)

Poslije ubjedljive pobjede protiv reprezentacije Turske u kvalifikacijama za EURO 2022, rukometašice Srbije u nedjelju čeka meč protiv Islanda od 18 časova na gostovanju.

- Znale smo da utakmica protiv Turske neće biti laka, pogotovo što je to prva utakmica koju smo igrale u nekom podmlađenom sastavu. Od početka smo igrale našu igru i odmah se vidjelo da smo dominantnije u odnosu na njih i trudile smo se da održimo taj tempo tokom čitavog toka utakmice. Imale smo uspona i padova, ali na kraju smo uspjele da ostvarimo pobjedu. Postoji još stvari koje treba da ispravimo i za koje treba vrijeme da bi se uigrale, ali zaista smo se dobro osjećale na terenu - rekla je Kovačević za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Kovačević je istakla i da u nedjelju očekuje teži duel od onog u Zrenjaninu.

- Smatram da će utakmica protiv Islanda biti malo teža, samim tim što ne igramo pred našom publikom i što će put biti malo duži. Probaćemo da se skoncentrišemo i da ispravimo greške koje su se dogodile na prethodnoj utakmici. Potrudićemo se da damo sve od sebe da bi i sljedeća utakmica bila završena pobjedom - rekla je Kovačević.