latinica  ћирилица
08/10/2021 |  13:37 ⇒ 16:33 | Autor: RTRS

"Od tebe bolja" prvi singl Banjalučanke Mie Malešević (FOTO/VIDEO)

Na regionalnoj muzičkoj sceni Mia je novo ime, ali pratioci dječijih festivala je pamte kao Đurđevdansku zvjezdicu i učesnicu festivala "Star to born" (Budimpešta), "Slavjanski bazar" (Vitebsk), "Čarolija" (Beograd).
Mia Malešević - Foto: RTRS
Mia MaleševićFoto: RTRS

Sa snažnim, zrelim i upečatljivim vokalom, jedinstvenim izgledom i harizmom kao i vrhunskim timom saradnika, prijeti da postane lider i vodeće ime novog talasa naše pop scene.

Mia će se publici predstaviti tokom jeseni 2021. godine sa dva singla, a prvi od njih  je imao svoju radijsku i Јutjub premijeru.

Foto: RTRS

Pesma se zove "Od tebe bolja", a komponovala je hitmejkerka Aleksandra Sara Milutinović, aranžman uradio veoma cijenjeni producent  Mahir Sarihodžić, dok je video spot i kreativni koncept doneo je jedan od naših najplodnosnijih mladih reditelja Ljuba.

- Mia predstavlja izvođača koji se obraća mlađoj i starijoj publici koja je željna novog zvuka, sa jakim emotivnim pesmama. Cilj je da u narednom periodu upoznamo publiku sa novim talasom u pop-u, a čiji predstavnik bi bila Mia. Žanrovski smo spremni na eksperimentisanja ali baza je pop. Pored toga svaki singl biće ispracen sa live verzijom pesme, kako bi publika odmah mogla da poveže da je izvrstan pevač uživo, a ujedno i da bi bili korak bliže nastupima i koncertima - kaže Sara Milutinović, koja je napisala i producirala prvu pjesmu mlade umjetnice.

Mia je rođena je 25. 01. 2000. godine u Banjaluci. Nakon festivalskog perioda, Mia je intenzivno radila na svom glasu i scenskom izričaju, a paralelno sa tim školovala se na prestižnom univerzitetu "NORTHWOOD" I "Hotel institute Montreuh" u Švajcarskoj.

Publika na društvenim mrežama zapazila je obrade pjesama koje je objavljivala na svom jutjub kanalu i Instagram profilu.

- Moja prva pjesma "Od tebe bolja" je tu! Toliko sam srećna što napokon mogu da vam predstavim nešto što smo moj tim i ja vrijedno spremali više od godinu dana, i nešto što je oduvijek bio moj najveći san! U narednom periodu vam spremamo još mnogo toga! -  najavljuje Mia.

O svojoj ljubavi prema muzici Mia će govoriti u nedjelju u emisiji Vikend jutro, a do tada poslušajte pjesmu na  njenom jutjub kanalu.