latinica  ћирилица
09/10/2021 |  16:04 ⇒ 19:29 | Autor: SRNA

Tegeltija: Razočaravajući politički kukavičluk opozicije

Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Milan Tegeltija ocijenio je za Srnu da je "razočaravajući politički kukavičluk opozicije u Republici Srpskoj" i da je sreća što od njih ne zavisi sudbina Srpske.

- Kako bi oni svojom frazeološkom "mudrošću" sa tolikim strahom branili Republiku Srpsku?! Kooperativno pristajali na lagano gušenje Republike Srpske do potpunog obesmišljavanja i nestanka - upozorio je Tegeltija.

Tegeltija je istakao da vlast u Republici Srpskoj ima odgovornost pred narodom koji ju je izabrao da čuva i brani Srpsku.

- Na opoziciju-društvo mudraca, se ne treba obazirati. Te opozicione petparačke priče o potrebi "mudre" politike su čist komformizam, koje srpski narod prepoznaje kao kukavičluk i tako ih tretira! - smatra Tegeltija.

On ističe da je da su posljednji napadi na Republiku Srpsku postali toliko otvoreni i drski da se u njihovo postojanje više niko ne mora ubjeđivati.

- Inače bi nas opozicija ubjeđivala kako je sve to trik -  konstatovao je Tegeltija.

Sada kada to ne mogu, ističe Tegeltija, na sceni je priča o nekakvoj "mudrosti".

- Priča je - strah nas je posljedica ako se budemo branili, treba biti "mudar" i predati se. Srećom, od njih Republika Srpska ne zavisi - poručio je Tegeltija.