latinica  ћирилица
11/10/2021 |  14:14 ⇒ 14:17 | Autor: SRNA

Do petka Dani otvorenih vrata u Istočnom Sarajevu

Matična biblioteka Istočno Sarajevo organizuje povodom Dana bibliotekara Republike Srpske do petka, 15. oktobra, Dane otvorenih vrata, kako bi se javnost i na ovaj način upoznala o značaju biblioteka u procesu cjeloživotnog obrazovanja.
Biblioteka - Foto: RTRS
BibliotekaFoto: RTRS

Tokom Dana otvorenih vrata, koji počinju danas, organizovan je cjelodnevni rad sa korisnicima i upis po promotivnoj cijeni od pet KM, a za penzionere upis će biti besplatan, saopšteno je iz Matične biblioteka.

- Na taj način želimo približiti svoje službe i usluge, upoznati javnost sa aktivnostima Biblioteke, te njenom ulogom u kulturnom i naučnom životu grada Istočno Sarajevo - istakli su iz ove ustanove.

Tokom Dana otvorenih vrata Matičnu biblioteku će posjetiti učenici srednjih škola iz Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže.

- Pozivamao Vas da posjetite Matičnu biblioteku tokom Dana otvorenih vrata i na taj način ukažete na značaj biblioteke za obrazovanje i kulturu u našem gradu. Slobodni ste da to uradite bilo kad u toku naredna četiri dana, a posjetu možete dogovoriti mejlom ili telefonom - navodi se u saopštenju.