latinica  ћирилица
14/10/2021 |  07:51 ⇒ 09:04 | Autor: SRNA

Vlada Srpske o ribarstvu i bezbjednosti saobraćaja

Vlada Republike Srpske trebalo bi danas da razmatra Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ribarstvu i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Srpske.
Vlada Republike Srpske (foto: twitter.com/Vlada_Srpske) - Foto: RTRS
Vlada Republike Srpske (foto: twitter.com/Vlada_Srpske)Foto: RTRS

Na dnevnom redu sjednice je i Nacrt zakona o međubankarskim naknadama kod platnih transakcija na osnovu platnih kartica, te Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjem platnom prometu.

Ministri bi trebalo da razmatraju i Prijedlog strategija zaštite na radu u Republici Srpskoj za period od 2021. do 2024. godine, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Vlada bi trebalo da razmatra i više informacija i izvještaja, među kojima i Informaciju o stanju na tržištu hartija od vrijednosti, radu i poslovanju Komisije za hartije od vrijednosti Republike Srpske za prvo polugodište ove godine.

Na dnevnom redu je i Izvještaja o stanju sektora osiguranja u Republici Srpskoj, Izvještaj o radu Agencije za osiguranje i Izvještaj o finansijskom poslovanju Agencije za prvih šest mjeseci.