latinica  ћирилица
15/10/2021 |  08:29 ⇒ 08:29 | Autor: TANЈUG

Košarkaši Zvezde večeras protiv CSKA

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 sati igraju protiv CSKA u Moskvi u četvrtom kolu Evrolige.
Košarkaši Crvene zvezde (Foto: abaliga.com) -
Košarkaši Crvene zvezde (Foto: abaliga.com)

- CSKA svake godine napada vrh, ima iste ciljeve. Tako je i ove sezone. Već na početku je pokazao da je među favoritima za osvajanje. Tim pun kvaliteta, iskustva, trofeja. Čeka nas težak posao u Moskvi i biće potrebno da budemo jako dobri da bi parirali CSKA - izjavio je trener Dejan Radonjić.

Zvezda u Rusiju ide poslije trijumfa protiv Žalgirisa, a Radonjić je ističe da njegova ekipa treba da vidi kako će da odgovori na kvalitet rivala.

- Da vidimo koliko možemo da budemo konkurentni protiv favorita za osvajanje i na osnovu toga ćemo praviti analize i davati konkretne odgovore. U takvoj smo fazi da je potrebno određeno vrijeme i broj testova da bi nešto konkretnije mogli da kažemo, jer nismo imali prilike da uradimo sve što je bilo planiramo - rekao je Radonjić.

On je izraazio nadu da će se što prije riješiti problemi sa povredama i da će imati još igrača na koje mogu da računaju za sljedeći period, koji je, kako je rekao, jako zahtjevan.

- Sigurno ćemo dati sve od sebe i pokušati da odigramo najbolje što možemo. Znamo protiv koga igramo, ali želimo da izađemo na parket i damo maksimum - zaključio je Radonjić.

Košarkaš Dejan Davidovac smatra da je CSKA i ove sezone jedan od favorita za titulu prvaka Evrope i da će njegov tim imati težak zadatak u Moskvi.

- CSKA je u ovom trenutku možda i najbolja ekipa u Evropi. Teška utakmica, ali daćemo sve od sebe da pokušamo da ih pobijedimo. Idemo u Moskvu raspoloženi i očekujem dobru utakmicu - rekao je Davidovac.