latinica  ћирилица
15/10/2021 |  12:03 ⇒ 12:36 | Autor: TANЈUG

Džoni Dep 19. oktobra u Beogradu na promociji animiranog serijala (VIDEO)

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd 19. oktobra povodom promocije prvog animiranog serijala Puffins, proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije "Archangel Digital Studios" Miloša Bikovića, kreiranog od strane italijanskog studija Iervolino Studios (IES).

Ovom prilikom kompanija IES će i svečano otvoriti svoj studio u Beogradu.

- Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svijetu, uspio da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost - rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija.

- Јedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, predstavimo javnosti u Srbiji ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana - naveo je italijanski producent Iervolino.

Tokom beogradske posjete 19. oktobra, Džoni Dep, Andrea Iervolino, Monika Bakardi (suosnivač italijanskih kompanija) i Miloš Biković predstaviće javnosti svoj najnoviji zajednički projekat, realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Slavni glumac je igrao u zapaženom dugometražnom filmu ove produkcije - "Čekajući varvare" (2020), rađen po istoimenom romanu južnoafričkog nobelovca Džona Maksvela Kucija, koji je napisao i scenario.

Režiju je potpisao istaknuti kolumbijski reditelj Siro Gera, u svom prvom ostvarenju na engleskom jeziku, dok su glavne uloge imali Džoni Dep, Robert Patinson i Oskarovac - Mark Rajlans.

Holivudski glumac je davne 1992. godine igrao u nezavisnom američkom filmu "Arizona Drim" našeg reditelja Emira Kusturice, i kasnije (2009) je bio gost na festivalu "Kustendorf" na Mećavniku.

Producent Iervolino je tokom snimanja animirane serije, rekao da su u ekipi svi veoma uzbuđeni što su još jednom postigli dogovor sa Džonijem Depom, i istakao da su uspešno sarađivali na spomenutom igranom filmu "Čekajući Varvare".

Prva sezona prvog animiranog serijala kreiranog u Srbiji, sastavljena od 54 epizode najkvalitetnijeg sadržaja za djecu i sve ljubitelje animacije, biće uskoro dostupna na striming platformama širom svijeta, najavili su iz produkcije.