latinica  ћирилица
16/10/2021 |  09:35 ⇒ 09:47 | Autor: SRNA

Sajamski dani i popusti do 70 odsto od 20. do 30. oktobra

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske će u svojim knjižarama od 20. do 30. oktobra organizovati sajamske dane i popuste od 20 do 70 odsto na sva svoja izdanja, rekao je Srni portparol Zavoda Dejan Kerleta.
Zavod za udžbenike i nastavna sredstva (ilustracija RTRS) -
Zavod za udžbenike i nastavna sredstva (ilustracija RTRS)

Kerleta je objasnio da je namjera da se budući da je oktobar mjesec knjige i da je otkazan Sajam knjige u Beogradu, da sačuvaju taj sajamski duh, jer je veliki broj građana iz Republike Srpske svake godine posjećivao beogradski sajam.

On je dodao da će Zavod u svim knjižarama tokom sajamskih dana organizovati druženje svojih autora sa građanima.

U knjižari u Doboju će 20, 28. i 30. oktobra sa građanima da se druže autori Danilo Tešanović, Gordana Simić i Borislav Blagojević, a 22. oktobra u knjižari u Zvorniku gostovati autori Danica Mojić, Milena Јović i Goran Gašić, a isti dan u knjižari u Istočnom Sarajevu Saša Terzić.

Kerleta je dodao da će se njihovim knjižarama u Banjaluci 26, 28. i 29. oktobra sa građanima družiti Danica Mojić, Milena Јović, Goran Gašić, Ranko Risojević i Ranko Pavlović, u Bijeljini će 22. oktobra to biti Branko Stanković, književnik Šćepan Aleksić gostovaće 26. oktobra u knjižari u Trebinju, a u Modriči 27. oktobra Branko Јovičić i u Prijedoru Saša Terzić.