latinica  ћирилица
16/10/2021 |  20:49 ⇒ 20:51 | Autor: SRNA

"SNSD u Brodu ulazi u novu fazu"

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da imaju podršku 35 odsto glasačkog tijela u Republici Srpskoj i računaju da do izbora za godinu dana ova stranka može doći do 40 odsto, što je sasvim dovoljno da formira buduće strukture vlasti.
Dodik u Brodu - Foto: SRNA
Dodik u BroduFoto: SRNA

- Naši ciljevi su poznati, pobjeda - rekao je Dodik u Brodu gdje je prisustvovao Izbornoj konferenciji Opštinskog odbora SNSD-a.

U Brodu je izabran novi Opštinski odbor SNSD-a, a Milan Zečević za njegovog predsjednika. Dodik mu je čestitao na tome i novom rukovodstu poželio uspješan rad.

- SNSD u Brodu ulazi u novu fazu. Veoma mi je važno što smo proveli unutarstranačke izbore i ovo je finale toga", pojasnio je Dodik.

On je naveo da je sa članstvom podijelio planove na lokalnom niovu, te je ovu priliku iskoristio i da ukaže kako je SNSD dosta toga uradio kada je riječ o infrastrukturnim i drugim projektima, ali i stabilizovao budžet.

Dodik je dodao da je članovima objasnio i planove na republičkom niovu, ukazujući na prava koja treba da se vrate, a dotakao se i planova na globalnom nivou.

- SNSD danas ima podršku 35 odsto glasačkog tijela u Republici Srpskoj i mi računamo da do izbora za godinu dana možemo da dođemo do 40 odsto što je sasvim dovoljno da formira buduće strukture vlasti - istakao je Dodik.

Novoizabrani predsjednik Milan Zečević rekao je da je cilj za naredni period da se osnaži rad odbora, komunikacija sa članovima i biračima, kao i provođenje agende koja je u skladu sa ciljevima Glavnog odbora SNSD.