latinica  ћирилица
17/10/2021 |  09:16 ⇒ 09:36 | Autor: SRNA

Velika posjećenost i medijska pažnja štandu TRB-a

Rukovodstvo "Tehničkog remonta Bratunac" je u okviru nastupa na Međunarodnom sajmu vojne opreme i naoružanja u Beogradu imalo niz sastanaka na kojima su zaključeni novi ugovori i dogovorena poslovna saradnja.
Beograd - Štand od TRB - Foto: SRNA
Beograd - Štand od TRBFoto: SRNA

- Tehnički remont Bratunac imao je izuzetno uspješan nastup na ovom sajmu u Beogradu, gdje je za četiri dana izložbeni prostor kompanije posjetio rekordan broj državnih delegacija, visokih zvanica iz oblasti odbrane, bezbjednosti, privrednog i društvenog života iz regiona i svijeta, kao i građanstva - saopšteno je iz TRB-a.

Njihov štand, ističu, posjetili su i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, ministar za privredu i preduzetništvo Republike Srpske Vjekoslav Petričević, te Njegovo kraljevsko visočanstvo prestolonasljednik Aleksandar Karađorđević.

- Velika posjećenost štanda TRB-a i medijska pažnja obilježili su ovu sajamsku manifestaciju, a multifunkcionalno oklopno vozilo "despot" sa daljinsko-upravljivom borbenom stanicom najnovije generacije, kao i pištolj "rs devet vampir", upaljači za vojnu namjenu i sve naše usluge predstavljeni su na najbolji način na vrhunski dizajniranom štandu, uz interaktivne prezentacije u virtuelnoj realnosti - navedeno je u saopštenju.

Iz ove kompanije su najavili da su pred njima novi poslovi i ideje koje će realizovati, kao i svi značajni međunarodni sajmovi vojne industrije na kojima će predstavljati svoje proizvode, proizvodni potencijal, te promovisati TRB, Bratunac i Republiku Srpsku.

- Već krajem novembra vidimo se na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme "Edeks" u Kairu - najavili su iz TRB-a.

Sajam "Partner" održan je u Beogradu od 11. do 14. oktobra, na površini od oko 26.000 metara kvadratnih izložbenog prostora.