latinica  ћирилица
18/10/2021 |  07:13 ⇒ 08:58 | Autor: SRNA

Srpskoj ambasadi u Bernu upućene prijetnje u vezi sa Kosmetom

Ambasadi Srbije u Švajcarskoj mejlom je upućena elektronska poruka u kojoj se prijeti tom diplomatskom predstavništvu, ali i rukovodstvu Srbije.
Ambasada Srbije u Švajcarskoj (Foto: serbinfo.ch) -
Ambasada Srbije u Švajcarskoj (Foto: serbinfo.ch)

Ambasador Srbije u Bernu Goran Bradić prijavio je slučaj nadležnim organima i zatražio pojačan nadzor za sva tridiplomatsko-konzularna predstavištva Srbije u Švajcarskoj - u Bernu, Cirihu i Ženevi, potvrđeno je Tanjugu u Ambasadi Srbije.

Bradić je zatražio i da policija obavijesti Ambasadu da li je uspjela da pronađe adresu ili mobilni telefon sa kojeg je poslat mejl.

Od pošiljaoca Denisa Krasnićija sinoć je na mejl Ambasade Srbije stigla prijeteća poruka naslovljena sa "Prokleta đubrad, srpski narod" napisana na njemačkom jeziku, uz brojne gramatičke greške.

- Ako i dalje budete pokušavali da napadate policiju na Јarinju kod Sjeverne Mitrovice i sve dalje negativno, onda ćete vidjeti šta će da se desi i sa kim sada imate posla...ja ću gledati da u narednih 48 sati pošaljem bombu-pismo koju ću sam napraviti i da Vas u Bernu i vaše pretpostavljene u Beogradu, svakog posebno ubijem bombom, vi ratnički raspoloženi -  piše u imejlu