latinica  ћирилица
18/10/2021 |  14:55 ⇒ 17:17 | Autor: RTRS

Simić: Poziv Dodika Srbima na Kosmetu imao odjek (AUDIO)

Poziv srpskog člana Predsjedništva BiH predsjednika Milorada Dodika Srbima na Kosovu i Metohiji imao je odjek i to se pokazalo kroz rezultate na ovim izborima, rekao je za RTRS potpredsjednik Srpske liste Igor Simić.


Izbori i ostvareni rezultati Srpske liste pokazali su odlučnost srpskog naroda da opstane, ostane i nastavi borbu na Kosovu i Metohiji.

- Apsolutno u toj borbi nismo sami, zajedno sa nama je cjelokupni srpski narod, a prije svega predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Ovo je pobjeda i srpskog naroda preko Drine jer podsjetiću vas, poziv predsjednika Milorada Dodika Srbima na Kosovu i Metohiji imao je odjek i to se pokazalo kroz rezultate na ovim izborima - rekao je Simić.

Simić navodi da takva politika vodi naprijed cjelokupni srpski narod, dodajući da samo slogom i jedinstvom mogu biti riješeni svi problemi.

Govoreći o izlaznosti na lokalnim izborima ističe da je ona bila neuporedivo veća u odnosu na albanske sredine što je, kaže, dokaz velikog povjerenja srpskog naroda prema politici koju vodi Srpska lista i Aleksandar Vučić. Zahvalan je i na podršci iz Republike Srpske.