latinica  ћирилица
19/10/2021 |  16:03 ⇒ 18:04 | Autor: RTRS

DŽoni Dep stigao u Beograd, sastao se sa Vučićem (FOTO/VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Predsjedništvu sa holivudskim glumcem, muzičarem i filmskim producentom DŽonijem Depom, kojem je zahvalio na svemu što čini za promociju Srbije.
DŽoni Dep i Aleksandar Vučić - Foto: TANЈUG
DŽoni Dep i Aleksandar VučićFoto: TANЈUG

- Hvala dragi DŽoni na svemu što činiš za promociju Srbije - napisao je Vučić na svom nalogu na Instagramu "buducnostsrbijeav", na kojem je objavio i fotografije s holivudskim glumcem.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Prethodno je Vučić objavio snimak susreta sa Depom, koji je ranije danas doputovao u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala "Pafini", proizvedenog u Srbiji.

- Dobrodošli u Srbiju - napisao je Vučić ispod snimka.

Na snimku se čuje da su Vučić i Dep razgovarali o snimanju filma.

- Snimanje u Srbiji bilo je prelijepo. Zbog svojih uloga stalno se transformišem i mijenjam svoj lik - rekao je glumac.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vučić je objavio da je od Depa dobio na poklon figuru ptice u odijelu pirata, što je asocijacija na njegovu ulogu DŽeka Speroa u filmu "Pirati s Kariba".

- Počastvovan dolaskom DŽonija Depa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrow, koji sam dobio - naveo je Vučić.

DŽoni Dep i Miloš Biković kod predsjednika Vučića (Foto: © Sputnik / Lola Đorđević)

Predsjednik Srbije se našalio da je njegov glavni utisak to što, kako je naveo, nikada u posljednjih deset godina nije vidio "takvu marljivost i posvećenost svih dama" u njegovom kabinetu, i napravio aluziju da su se dotjerale "kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog DŽonija Depa".

Vučić je uz to objavio i fotografiju sa Depom, na kojoj se vidi i poklon koji mu je uručen.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Povod dolaska holivudskog glumca u Beograd je promocija njegovog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Јervolino studiosu" (IES).

Iako je prvobitno bilo planirano da DŽoni Dep sleti na beogradski aerodrom oko podne, glumac je zakasnio na let iz Rima, pa je i konferencija za medije, zakazana u 12.30, pomjerena za večeras.