latinica  ћирилица
19/10/2021 |  18:03 ⇒ 18:07 | Autor: Agencije

Vučić će odlikovati DŽonija Depa 15. februara

Predsjednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će na Dan državnosti Srbije, 15. februara, odlikovati glumca DŽonija Depa u znak zahvalnosti za poštovanje koje ukazuje Srbiji, kao i zbog brojnih projekata koji u Srbiji zapošljavaju veliki broj mladih ljudi.
Aleksandar Vučić i DŽoni Dep - Foto: TANЈUG
Aleksandar Vučić i DŽoni DepFoto: TANЈUG

Dep je u susretu sa predsjednikom rekao da je počastvovan odlukom da bude nagrađen ordenom za zasluge i da će 15. februara ponovo doći u Beograd na svečanu ceremoniju, saopštila je pres služba predsjednika Republike.

- Biće mi velika čast da dođem u Srbiju 15. februara i prisustvujem svečanoj ceremoniji. Nastaviću da radim na promociji vaše divne zemlje - istakao je Dep i zahvalio predsjedniku Vučiću na ukazanoj časti.

On u Beogradu boravi zbog večerašnje promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji za globalnu distribuciju "Puffins Impossible".

Serijal koji je realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Srbije, kreirao je Јervolino studio, a produkciju potpisuje studio ADS /Arhangel Digital Studios/ srpskog glumca Miloša Bikovića.

Vučić je poslije sastanka sa Depom i predstavnicima Јervolino studija rekao da proizvodnja ovakvog serijala nije važna samo za taj studio i ADS, već i za srpsku kreativnu industriju, kao i za promociju Srbije u svijetu.