latinica  ћирилица
24/10/2021 |  13:27 ⇒ 13:31 | Autor: TANЈUG

Rajan Gosling u ulozi Kena u filmu o Barbi?

Poznati glumac Rajan Gosling mogao bi da glumi Kena u predstojećem filmu zasnovanom na kultnoj Matelovoj lutki dok će Margo Robi glumiti Barbi.
Rajan Gosling (foto:Tanjug / Jordan Strauss/Invision/AP) -
Rajan Gosling (foto:Tanjug / Jordan Strauss/Invision/AP)

Kako prenosi Holivud Riporter, glumac iz "La La Landa" je u "finalnim pregovorima" za prihvatanje uloge. Mediji su objavili da je Gosling prvobitno odbio ulogu u filmu zbog svog gustog rasporeda, ali je kasnije ipak iskazao interesovanje nakon što je projekat odložen, a studio je "ostao uporan" u pogledu njegovog učešća.

Film "Barbi" produciraće Margo Robi i njena producentska kuća LakiČep Entertejnment, a glumica će istovremeno igrati glavni lik. Matel Films i Vorner Bros će takođe producirati film.

Greta Gervig i Noa Baumbah, tandem poznat po neobičnim dramama koje vole kritičari, napisali su scenario za projekat, a Gervig će se naći i u ulozi rediteljke.

Detalji radnje za sada su nepoznati, ali s obzirom na rediteljsko iskustvo Gervigove, može se očekivati da ovo neće biti tipičan pogled na priču o lutki.

Kada se radi o Goslingu, ova uloga bi mogla biti jedna od zanimljivijih u posljednjih nekoliko godina i sigurno će obradovati njegove fanove.

Glumac nominovan za Oskara nedavno je završio produkciju Netfliksovog akcionog filma "Sivi čovjek" u režiji braće Ruso, u kojem glumi uz Krisa Evansa.