latinica  ћирилица
25/10/2021 |  08:38 ⇒ 10:36 | Autor: RTRS

Festival čokolade, vina i kafe održan u Banjaluci (VIDEO)

Četvrti Festival čokolade, vina i kafe održan je u Banjaluci. Svi posjetioci mogli su da uživaju u domaćim proizvodima koje su izlagači pripremili.
Festival čokolade, vina i kafe - Foto: RTRS
Festival čokolade, vina i kafeFoto: RTRS

Vino, čokolada i kafa dobitna su kombinacija za sve sladokusce. Svi oni koji su posjetili četvrto izdanje festivala Čokolade, vina i kafe mogli su da degustiraju sve ono što su pripremile vrijedne ruke domaćih proizvođača.

Istraživanja kažu da tokom života prosječna osoba pojede oko 160 kilograma čokoade. Švajcarci drže rekord – prosječan stanovnik ove države pojede oko 10 kilograma čokolade godišnje. Bez obzira koja kombinacija čokolade i vina je u pitanju, uvijek treba da poštujemo jedno pravilo – vino mora biti slađe od čokolade.

Neupitan kvalitet ovih proizvoda jedan je od razloga je da vaša korpa bude ispunjena domaćim proizvodima, a festivali na kojima izlagači imaju priliku da pokažu na čemu su vrijedno radili su od neprocjenjivog značaja.

Zato kupujmo domaće, jer domaće je bolje i ukusnije. Pokažimo domaćim proizvođačima da cijenimo dugotrajan proces koji stoji iza jedne izložene ambalaže.