latinica  ћирилица
25/10/2021 |  16:35 ⇒ 18:19 | Autor: SRNA

Lazić: SNSD vodi Srpsku na putu očuvanja i razvoja

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Vladimir Lazić izjavio je danas da građani mogu da budu apsolutno mirni, jer je ono što rukovodstvo Republike Srpske radi dobar put koji će Srpsku sačuvati i razviti, te u narednom periodu omogućiti stabilan i dobar život.
Vladimir Lazić - Foto: SRNA
Vladimir LazićFoto: SRNA

Lazić je na konferenciji za novinare rekao da predstavnici gradski i opštinskih odbora SNSD-a iz Izborne jedinice šest pružaju podršku rukovodstvu stranke i da su na današnjem sastanku razgovarali o aktuelnoj situaciji u BiH.

On je pojasnio da je današnji sastanak održan da, prevashodno, pokaže apsolutnu podršku rukovodstvu Republike Srpske.

- U ovom teškom momentu za Republiku Srpsku moramo da budemo maksimalno okupljeni i složni oko zajedničkih vrijednosti koje Republika Srpska predstavlja. To je naša domovina - drugu nemamo - napomenuo je Lazić.

Lazić je naglasio da je Republika Srpska održana zahvaljujući SNSD-u, koji u ovom momentu nosi najveću odgovornost za njenu zaštitu i dalji razvoj.

On kaže da je važno da predsjednici gradskih i opštinskih odbora SNSD-a iz Izborne jedinice šest i članovi ove stranke, uz građane, budu predvodnici priče koja će Republici Srpskoj i jedinicama lokalne samouprave u kojima djeluju omogućiti stabilan rast i razvoj.

Lazić je naveo da je cilj današnjeg sastanka bilo definisanje pravca rada u narednom periodu i unapređenje saradnje stranačkih organizacija u Izbornoj jedinici šest za Narodnu skupštinu Republike Srpske.