latinica  ћирилица
27/10/2021 |  13:41 ⇒ 20:14 | Autor: RTRS

Bijeljina: Tužilaštvu predat jedan od vozača u nesreći; Uhapšen i drugi (VIDEO)

Četrnaestogodišnji dječak, poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći u Bijeljini, a njegovi roditelji teško su povrijeđeni. Dječaka je prilikom prelaska ulice udario automobil čiji je vozač pobjegao sa mjesta nesreće, a zatim je na nastradalo dijete i njegove roditelje ,naletio drugi automobil ,koji se takođe nije zaustavio. Policija je privela oba vozača.
Bijeljina: Tužilaštvu predat jedan od vozača - Foto: SRNA
Bijeljina: Tužilaštvu predat jedan od vozačaFoto: SRNA

U teškoj saobraćajnoj nesreći sinoć oko 21.00 čas u Ulici Kulina bana u Bijeljini automobilom je usmrćen četrnaestogodišnji pješak, a vozač se nije zaustavio nakon nesreće. Samo nekoliko trenutaka kasnije na roditelje dječaka koji su pritrčali i pokušali da mu ukažu pomoć, naletio je drugi automobil, koji je takođe pobjegao sa mjesta događaja.

Oba vozača su pronađena i privedena. Nezvanično saznajemo da su nesreću izazvali Pero Despotović, koga je policija privela tokom noći i danas predala tužilaštvu, i Dalibor Spasojević, koji je pronađen i priveden danas.

- Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina pronašli su i slobode lišili lice D. S. iz Bijeljine koje je upravljalo vozilom Audi A4, a učestvovao je u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je smrtno stradalo dijete, u Ul.Kulina Bana u Bijeljini 26.10.2021.godine oko 20.45 časova - saopšteno iz PU Bijeljina.

Otac i majka nastradalog djeteta zadobili su teške tjelesne povrede, ali su nakon ukazane ljekarske pomoći pušteni na kućno liječenje.

- Sinoć oko 21.00 čas vozilom hitne mediciske pomoći su dovezena tri pacijenta, sa teškim tjelesnim povredama, od kojih je najmlađi pacijent bio bez znakova života i praktično njemu je samo utvrđena smrt po dolasku, jer su to bile teške tjelesne povrede glave, vrata i grudnog koša, dok su druga dva pacijenta sa kažem opet uslovno teškim tjelesnim povredama ali nisu vitalno ugroženi bili - naveo je dežurni hirurg Opšta bolnica Sveti vračevi Bijeljina dr Nemanja Јanković.

Policija pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina radi na rasvjetljavanju saobraćajnih nezgoda. Postupajući tužilac će nakon saslušanja predložiti da se privedenim licima odredi pritvor, potvrđeno je u tužilaštvu.