latinica  ћирилица
20/11/2021 |  09:30 ⇒ 09:31 | Autor: RTRS

Višković čestitao krsnu slavu MUP-a Srpske

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, povodom krsne slave MUP-a Republike Srpske - Svetog Arhangela Mihaila, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Vlade Srpske.
Radovan Višković (foto: twitter.com / Vlada_Srpske) -
Radovan Višković (foto: twitter.com / Vlada_Srpske)

- U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, vama i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova najsrdačnije čestitam krsnu slavu MUP-a, Svetog Arhangela Mihaila, sa željom da nastavite da profesionalno, odgovorno i predano izvršavate svoje zadatke - navodi se u čestitiki.

Povodom obilježavanja krsne slave, Višković je naglasio da "s ponosom i poštovanjem odajemo počast svim pripadnicima MUP-a koji su u odbrambeno-otadžbinskom ratu položili svoje živote za Republiku Srpsku".

- Uvjeren da ćete i u narednom periodu ostvarivati još značajnije rezultate u korist mira, lične i imovinske bezbjednosti svih građana, još jednom vam želim srećnu krsnu slavu te mnogo lične i porodične sreće - navodi se u čestitki.